Hasta Eco på Agritechnica: Banbrytande Torksystem drar Stor Uppmärksamhet

Hasta Eco var stolta deltagare och utställare på årets Agritechnica-mässa i Hanover, Tyskland. Här hade vi möjligheten att presentera vår passion för hållbara lösningar inom jordbruket. Vårt monterområde blev ett samlingspunkt för intresserade besökare, och vi kunde dela vår entusiasm för innovationer som driver framtidens jordbruk.

Under mässdagarna blev vår närvaro på Agritechnica en möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lära av andra branschexperter och låta vårt engagemang för hållbarhet lysa. Vi är tacksamma för den positiva responsen och det stora intresse som vårt deltagande på Agritechnica i Hanover genererade.

Fortsätt följa med oss på vår resa mot en mer hållbar framtid och stanna uppdaterad om våra senaste initiativ och projekt. Tack för att du är en del av Hasta Ecos resa!