Kontakta Oss

 

Det är jag som är Stefan. Jag har haft ett innehållsrikt liv inom olika verksamheter, allt från gruvmaskiner, heminredning, fönsterprodukter och nu till det viktigaste av allt, vår mat. Jag, tillsammans med Ingrid och duktiga medarbetare, driver Hasta Gård samt Hasta Food tech AB där Hasta Eco och Hasta Agri ingår. Vi vill med alla medel påverka hur vi utvecklar vår matproduktion. Vi måste se till att odlingsjorden utvecklas och inte avvecklas. Detta skulle vara förödande för oss och kommande generationer.
 
Vårt jordbruk på Hasta tar på bästa sätt hand om vår odlingsjords potential. Bra jord ger bra mat. Bra biologi i jorden är grunden för bra biologi i våra kroppar. Det ska vi vara rädda om. Giftiga kemikalier eller aggressiva gödningsmedel hör inte hemma i vår miljö. Både vi och Naturen blir sjuka av det.
 
Vi vill ha ett brett nätverk med alla som strävar åt samma håll som vi. En riktigt hållbar cirkulär matproduktion. Vi har börjat visa upp oss och tillsammans med Er ska vi nå fram till en förändring åt rätt håll.
 
Med rätt jordbruk kan mycket av klimatproblemet ochhälsoproblemen hitta förbättringar. Låt oss hjälpas åt tillsammans. Hanterar vi naturen och matproduktionen rätt så är vi lösningen på spåret.
 
Rätt producerad mat ger alltid mesta lönsamheten om vi räknar på helheten.
 
Välkomna till Hasta Gård en pilot för framtidens jordbruk och matproduktion.

 

Stefan Schörling

Master of Science Mechanical Engeenering

14 years in Atlas Copco, Product Development Manager Start up Hasta AB in Sweden

2006 set up HD4U Ltd in China, Scandinavian Design and Global Solution

2016 set up HD4U Co Ltd in China 2019 set up HD4U HighTech Co Ltd

2019 set up Hasta Food Tech AB med underliggande bolag

Kontaktuppgifter

Mejl: stefan.schorling@hasta.se
Telefon: +46 70 565 0777
Hasta Gård 131
732 91 Arboga

 

Patrik Rehn

Mitt bidrag till företag bygger generellt på djup ekonomisk förståelse och en bred erfarenhet av att starta och utveckla företag samt en livslång resa för att förstå vad som driver människors och företags beteenden. Under de senaste åren har mitt intresse för mat och matlagning gjort mig nyfiken på att förstå hur jag kan bidra till ökad och hållbar matproduktion i en rad uppdrag och projekt för privata företag och offentliga organisationer. Att vara en del av Hastas projekt för regenerativ och cirkulär och lönsamt producerad mat ger mig en känsla av att med det bästa av mig bidra till en bättre värld.

Kontaktuppgifter

Mejl: patrik@pareco.se
Telefon: +46 70 414 35 57

 

Ulf Borbos

Projektledare och Rådgivare Hasta Eco

Min bakgrund som internationell projektledare har gett mig värdefull erfarenhet av att hjälpa startups och Scaleups i Sverige i deras expansionsfas mot nya marknader. Innovation är en stor drivkraft för mig i mitt arbete  och särskilt om det handlar om att skapa mer hållbara lösningar som involverar ny kunskap och teknik. I Hasta arbetar vi med alla dessa ingredienser och utvecklar produkter och lösningar som skapar mer hälsosam mat och en levande jord.

Kontaktuppgifter

Mejl: ulf.borbos@hasta.se
Telefon: +46 70 537 31 07

 

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS

Vi vill jättegärna komma i kontakt med dig som har intresse för och uppskattar våra ambitioner. Har du intresse för hållbarhetsutveckling, ekologisk odling på ett regenerativt sätt, näringsriktig mat, eller samodling? 

Vill du komma och jobba hos oss eller på annat sätt bidra till vår utveckling är du jättevälkommen att kontakta oss!