Vi Växer och Söker DIG!

lediga tjänster på hasta eco

Vi söker en ledare som kan driva vårt koncept framåt…

Hasta Eco växer så det knakar! Vi har arbetat i många år för att skapa något unikt och vi ser att vi verkligen hittat rätt. Vi har kämpat för att utveckla en perfekt förädling av den allra bästa maten vi kan odla samtidigt som vi säkerställer och skyddar vårt jordbruk för användning i många generationer framöver. Vi har även skapat unika produkter som vi vet kommer att bli mer än välkomnade på marknaden. 

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse av att se en förändring i hur vi behandlar vårt jordbruk samt en förståelse och intresse för god och hälsosam mat från jord till bord. Vi vet att vårt koncept kan nå fantastiska höjder och det är bara teamets passion och prestation som bestämmer resultatet. Vi behöver därför dig som är ung med mycket energi, drivande och bekväm i att ha en ledande roll. Du behöver inte starta med all kunskap utan har möjlighet att växa i din roll och lära dig så mycket som möjligt för att sedan ta i rodret och styra företaget vidare på ett offensivt sätt. Ditt mål är att lyckas och du är inte rädd för att ge allt. 

Sök Tjänsten Här

Hubb/Produktionsansvarig

På vår första ”hubb” har vi en produktion som vi ska sätta igång med redan i år. Där bedömer vi att vi har ett ledande koncept vad gäller avancerad ekologisk odling. Här ska vi under året starta upp en produktion av konsumentpackade glutenfria varor. 
Vi behöver dig som har en god teknisk bakgrund, och som kan och vill jobba med mat. Du är inte rädd för en automatiserad produktion som fortfarande är i utveckling. Här ser vi gärna att din lösningsorienterade personlighet hjälper oss att hitta kostnadseffektiva lösningar. 
Vi är den första helt vertikalintegrerade glutenfria produktionsanläggningen i Sverige och din uppgift är att efter en tid kunna ta över rodret och visa att vi skapat den bästa tänkbara referensanläggningen. På denna anläggning tar vi vara på all biomassa vilket innebär att vi producerar både biokol och gödning i dess samtliga kombinationer, både flytande och i pelletform. 
Det är mycket viktigt att du är kunnig i hela jordbrukskedjan eller att du har lätt att lära. Inga arbetsuppgifter är skrämmande för dig. 
SÖK TJÄNSTEN HÄR

Låter detta intressant? Kom var med på vår spännande resa och sök nedan!

KONTAKTA OSS

”I cannot do all the good that the world needs. But the world needs all the good I can do.”

– Jana Stanfield