Vi Växer och Söker DIG!

lediga tjänster på hasta eco

Jordhälsa och samodling är viktiga delar för att nå målet. 

Vi söker en ledare som kan driva vårt jordbruk mot framtidens lösning…

Vi söker dig som delar vår passion för ett hållbart jordbruk och vill vara med och göra en verklig skillnad för vår planet och framtida generationer. Vi på Hasta Gård tror på att naturen är vår bästa läromästare, och vi anpassar vår verksamhet för att skapa ett helt cirkulärt och hållbart jordbrukssystem.

Om rollen:

Som medarbetare hos oss kommer du att vara en del av ett innovativt team som driver avancerad bioteknisk forskning och utvärdering för att maximera grödornas styrka och återställa jordens biologiska balans. Du kommer att arbeta med projekt som strävar efter att göra Hasta Gård till en ledande aktör inom ekologiskt hållbart jordbruk. På sikt jobbar vi för att även bygga en utbildningsverksamhet. Och med hjälp av din insats och ledning finns målsättningen att vi ska nå ända fram.

Vem är du?

  • Du har en gedigen utbildning och praktisk erfarenhet inom jordbruk.
  • Du brinner för hållbarhet och förstår vikten av att utveckla jordbruket i rätt riktning.
  • Du är långsiktig i ditt tänkande och ser detta som en möjlighet att bidra till en bättre framtid.
  • Du är redo att ta dig an utmaningen av att arbeta i en intensiv och mångsidig miljö.
  • Du är inspirerad av att delta i internationella projekt och samarbeten.

Vad erbjuder vi?

  • En möjlighet att bo på plats med fina bostadsmöjligheter för dig och din familj.
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara en del av ett växande jordbruk som hanterar och förädlar grödor från över 3000 hektar.
  • En chans att arbeta med glutenfri odling, en nisch vi är stolta över och planerar att behålla.
  • Ett arbetsklimat där vi värderar naturens läromästare och strävar efter att skapa ett hållbart jordbruk i all evighet.

Hasta Gård är på god väg att bli en av de ledande verksamheterna inom ekologiskt hållbart jordbruk, och med din hjälp kan vi nå ännu längre.

Sök Tjänsten Här

Vi söker en ledare som kan driva vårt koncept framåt…

Vi har under många år arbetat hårt för att skapa något unikt, och vi ser nu att vi har hittat rätt väg. Genom att utveckla en perfekt metod för att förädla den bästa maten vi kan odla, säkerställer vi att vårt jordbruk kommer att vara hållbart i många generationer framöver. Våra unika produkter är redo att tas emot väl på marknaden.

Nu söker vi dig som brinner för att förändra hur vi hanterar jordbruk och för god, hälsosam mat från jord till bord. Vi tror att vårt koncept har potential att nå stora höjder, och vi behöver ditt engagemang och din prestation för att nå dit. Vi letar efter en driven och energisk person, bekväm i en ledande roll, som kan växa med uppgiften och så småningom ta över och styra företaget offensivt. Du behöver inte ha all kunskap från början, men du måste vara villig att lära och sträva efter framgång.

Vi söker någon som kan använda moderna verktyg och metoder för att sprida vårt budskap och koncept till konsumenter, producenter och alla som vill delta i en verkligt hållbar resa. Du ska ha en enorm förmåga att kommunicera, leda och driva utvecklingen av verksamheten.

Sök Tjänsten Här

Låter detta intressant? Kom var med på vår spännande resa och sök nedan!

KONTAKTA OSS

“I cannot do all the good that the world needs. But the world needs all the good I can do.”

– Jana Stanfield